ROCHIE CAMASA MOV CU COLTURI

440,00 lei
cu TVA Livrare 5-10 zile!

Partea cu colturi a rochiei adaugă un element de surpriză și originalitate. Poate fi o mânecă lungă și una scurtă, sau poate fi o cămașă cu un umăr gol și celălalt acoperit. Acest detaliu adaugă un plus de stil și personalitate rochiei tale.

Materialul cămașă este perfect pentru acest design. Este un material lejer și fluid, care se mișcă frumos odată cu tine. Astfel, vei fi în centrul atenției și vei arăta absolut fabulosă!

Marime
Cantitate Se realizeaza la comanda!

Lungimea rochiei poate varia în funcție de preferințele tale. Poți alege o rochie cămașă mov cu colturi mai scurtă în față și mai lungă în spate, pentru un efect dramatic și elegant. Sau poți opta pentru o lungime medie, care să îți pună în valoare picioarele și să îți ofere libertate de mișcare.
Pentru a completa look-ul, poți adăuga câteva accesorii care să completeze perfect rochia ta. Un cordon subțire în talie poate evidenția silueta și poate adăuga un plus de feminitate. Poți alege și o pereche de cercei statement sau un colier delicat pentru a adăuga un strop de strălucire.
Acest produs nu se afla pe stoc!
Se realizeaza pe comanda, dupa confirmarea disponibilitatii!
Termenul de livrare poate varia intre 15 - 20 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii!
Produs fabricat cu pasiune in Romania!

No customer reviews for the moment.

30 alte produse in aceeasi categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password