Expedieri și returnări

Conditii de livrare

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Europa. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.

- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care avem contract.

- produsele se vor livra in ambalajul original. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare

Pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa.

In cazul in care solicitati "Numerar la livrare" ca metoda de plata a produselor comandate pe site-ul nostru, la totalul de plata se va adauga taxa de ramburs de 15 Lei (TVA inclus) pentru plata comenzii in ramburs la curier. Aceasta taxa va fi inclusa in factura emisa de noi si se va regasi in totalul de plata, conform email-ului de confirmare a comenzii.

Produsele de pe site-ul nostru au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti selecta transportul si astfel veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda la final. Taxa de livrare nu include KM suplimentari! In cazul in care exista KM suplimentari acestia vor fi suportati de catre dvs sau puteti opta pt ridicarea de la un punct de colectare!

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare

Pe descrierea fiecarui produs de pe site-ul nostru este mentionat termenul de livrare. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul. Acesta difera in functie de fiecare designer si de durata realizarii produselor. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Conditii de returnare

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Facem toate eforturile necesare pt ca dvs sa fiti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

Cu toate acestea, produsele realizate prin comanda personalizata si livrate nu se pot returna. De asemenea produsele personalizate si ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare

• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati. Plata transportului cade in sarcina dvs!

• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

• Pantofii trebuie sa fie in cutia originala, fara defecte. Nu vom primi incaltaminte cu urme de uzura. Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, www.etajuldesignerilorromani.com se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 48 de ore de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

Primiti banii inapoi, garantat !

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de www.etajuldesignerilorromani.com.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru livrare si retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password